Dagboek

Show van Diablo

Zaterdag 16-04-2011

De dag voor Diablo's eerste show. Wij zijn smiddags naar Betty gegaan en zei heeft hem voor mij prachtig gewassen, Geföhnd en geknipt. Wassen en Föhnen dat doe ik normaal zelf. Maar Betty bood het mij aan om naar haar toe te komen zodat zei hem ook kon wassen. Ik had haar namelijk gevraagd of zei een keer wouw voordoen om Diablo te knippen. Zelf durfde ik dit niet zo goed. Maar de volgende keer kan ik het nu zelf doen. Ik heb goed opgelet hoe zei een Shih Tzu doet knippen. Hij zag er prachtig uit. Hier bedank ik Betty nog een keer voor.

Zaterdag 16-04-2011

Ook heeft ze mooie foto's gemaakt van mij mannetje. Ziet hij er niet prachtig uit nu?

Zondag 17-04-2011

Diablo voor het eerst op de show. Hier ligt hij al klaar op de tafel. Hij is de hele dag lekker rustig geweest en heeft op de tafel liggen slapen. 

De show was in Heinenoord de Shih tzu Clubmatch 

Zondag 17-04-2011

Diablo in de ring. Hij heeft super goed gelopen voor de eerste keer. Ben trots op mijn mannetje. 
Er waren 8 puppy reuen waar hij tegen moes. Hij was samen met zijn broer de jongste. Diablo was de kleinste in de groep. Helaas is hij niet geplaatst. Maar hij heeft wel een kei goed verslag gekregen. 

Zondag 17-04-2011

Samen met zijn broer en vader op de foto. V.l.n.r. Daramih, Aramis en Diablo. Alleen moeder Doh-Na was helaas nog niet gekamd anders had zei er ook bij gekund op de foto. Maar die komt nog een keer.

Zondag 17-04-2011

Dit is Daramih-Doh het broertje van Diablo. Of beter gezegd zijn grote broer.

Zondag 17-04-2011

De papa van Diablo was ook op de show. De eigenaar Annelies en Jeanette waren samen met Aramis een kijkje komen nemen op de show. Super leuk vond ik het dat ik Aramis in het echt kon zien. Hij ziet er echt geweldig uit. Echt een knappe lieve hond